Om oss

August renseanlegg har siden 1998 blitt levert til store deler av verden. Renseteknologien er tysk, og produksjonen foregår i en fremtidsrettet fabrikk i Litauen.

August Norge AS er hovedimportør, og leverer kloakkrenseløsninger og pumpesystemer til tettsteder, enkelthusholdninger, næringsbygg og industri i Norge.

Norge kjemper i samarbeid med resten av verden mot forurensning av vann og miljø, derfor har August laget en teknologi som er basert på mer enn 40 års vitenskapelig forskning, utvikling og erfaring.  Dette gjør at vi kan tilby en svært effektiv og økonomisk løsning som kan tilpasses ditt behov.

August produserer 4000 renseanlegg hvert eneste år, og har vært i full drift siden 90-tallet. I dag er dette et veletablert merke i Europa med stor vekst. August Norge har kapasitet til å imøtekomme etterspørselen av biologiske avløpsrenseanlegg med høy kvalitet til en fornuftig pris. Vi setter kundens behov i fokus og samarbeider aktivt med privat- og bedriftsmarkedet for å gi støtte og veiledning til å ta de rette valgene.

August Norge AS har stort fokus på å finne den beste løsningen for deg og for miljøet.
Salg, prosjekt og service avdelingen vår gjør alt for å gjøre våre kunder tilfredse.

Vi tilbyr anlegg fra 6 til 8000 PE, opptil 400 PE i en enkel tank.

Vi er behjelpelig med alt fra prosjektering til ferdig løsning.